Norway

oslo@kanari.com +47 416 15 503 Orgnr: 815084632 Dronningens gate 3 0152 Oslo

Sweden

Denmark

copenhagen@kanari.com +45 22 22 46 21 CVR-nr 36688637 Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø

Finland

helsinki@kanari.com +358 405922011 FO-nr: FI26831099 Mechelininkatu 1A 00180 Helsinki

Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig 

Kanari, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på om hvordan vi samler inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Hvilke personopplysninger vi behandler

Kanari behandler personopplysninger for å oppfylle avtaler med kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter. Kanari deler ikke personopplysninger med andre, med mindre det er nødvendig for å gjennomføre inngåtte avtaler eller for å oppfylle rettslige forpliktelser.

Du har rett til innsyn, korrigering og sletting av de personopplysningene som er lagret av Kanari. Se eget punkt nederst på denne siden.

Hvordan vi samler personopplysninger

Det er frivillig for deg som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester. Behandlingsgrunnlaget er normalt samtykke fra den enkelte, men kan også være at du kontakter oss via skjema på nettsiden. I slike tilfeller gir du ditt samtykke til å behandle personopplysningene ved å sende oss forespørselen din.

Kanari behandler og innhenter også personopplysninger for å oppfylle avtaler med kunder, leverandører og samarbeidspartner. Dette reguleres gjennom skriftlige avtaler mellom partene.

Hvordan vi sikrer dine personopplysninger

Kodeks er vår driftsleverandør for Kanari.com, og dermed databehandler. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Kanari, utvikler av nettsidene og Apeland som har tilgang til opplysningene som samles inn. Avtalevilkårene til Kodeks regulerer hvilken informasjon Kanari og utviklere har tilgang til, og hvordan den skal behandles.

Kanari vil gjennom sikkerhetstiltak av virksomhetens IT-struktur sørge for best mulig informasjonssikkerhet med hensyn til behandling av personopplysninger.

Hvor lenge vi lagrer personopplysninger

Kanari lagrer ikke personopplysninger lenger enn det som nødvendig ut fra formålet med behandlingen, eller som det foreligger lovbestemt oppbevaringsplikt for.

Nettstatistikk

Dette nettstedet benytter Informasjonskapsler (cookies). Kanari samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet samt til markedsføring.

Deling av innlegg fra nettstedet

Når du deler innlegg, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres ikke hos oss.

Nyhetsbrev

Ved å legge inn din e-postadresse i påmeldingsskjemaer, og klikke på “Meld deg på”, samtykker du til å motta nyhetsbrev som e-post fra oss. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke nederst i e-poster du mottar, eller ved å klikke her.

Det er kun din e-postadresse som behandles, og e-postadressen din vil bli beholdt så lenge du ønsker å motta varsler eller nyhetsbrev. Melder du deg av eller trekker ditt samtykke til å motta varsler eller nyhetsbrev, vil din e-postadresse slettes umiddelbart. E-postadressen din deles ikke med andre.  Behandlingsansvarlig er Kanari, og Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i Mailchimps database.

Behandling av personopplysningene (dvs. din e-postadresse) skjer på grunnlag av en avtale med deg om å sende deg varsler og nyhetsbrev, jf. GDPR artikkel 6 nr. 1 bokstav b.

Dine rettigheter

Alle som spør, har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Kanari har gitt denne informasjonen i denne personvernerklæringen. Du som er registrert i et av Kanaris systemer har rett på innsyn i egne opplysninger ved henvendelse. Du har også rett til å be om at data blir slettet, eller at feilaktige opplysninger blir rettet. Krav besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager, normalt per post.

Informasjonskapsler

Kanari er behandlingsansvarlig for personopplysningene som blir hentet inn og behandlet i forbindelse med drift og vedlikehold av Kanari.com.

En informasjonskapsel (cookie), er en liten tekstfil som lages av nettsidene du besøker og som lagres lokalt på harddisken. Du kan trekke tilbake samtykket når som helst, men det kan hindre nettsiden i å fungere optimalt og kan gi dårligere brukeropplevelse. Det gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.

Ved å fortsette bruken av Kanari.com aksepterer du virksomhetens bruk av informasjonskapsler.

Bruken av informasjonskapsler på Kanari.com har tre formål:

Webanalyse: Vi henter inn data på brukeratferd som lesetid, trafikkilde, innlastingstid og bevegelse inne på siden. Målet er rapportering og å kunne forbedre brukeropplevelsen på siden.

Markedsføring: Vi bruker informasjonskapsler for å kunne måle resultater av vårt markedsarbeid. Informasjonskapsler blir også benyttet for å rette annonser mot personer som tidligere har besøkt nettsiden.

Bedre brukeropplevelse: Bruk av informasjonskapsel forhindrer blant annet at du får tilbud om å melde deg inn i nyhetsbrevet hver gang du besøker nettsiden.

Informasjonskapslene vi bruker:

Google Analytics

LinkedIn

Cookie Leverandør Hensikt Utløpsdato
_ga Google Brukes til å skille mellom brukere. ID kan ikke spores til bruker. 2 år
_gid Google Brukes til å skille mellom brukere. ID kan ikke spores til bruker. 1 dag
_gat Google Brukes til å begrense antall forespørsler mot nettstedet. 1 minutt
Cookie Leverandør Hensikt Utløpsdato
L1c LinkedIn Definerer brukerens innstillinger for informasjonskapsler 90 dager